<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d10286707\x26blogName\x3d++Lijnrecht+Tegen+Racisme\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lijnrecht-tegen-racisme.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_BE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lijnrecht-tegen-racisme.blogspot.com/\x26vt\x3d6215702961026558442', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Werknemerscomité tegen racisme van de personeelsleden bij de VVM / De Lijn Antwerpen

zaterdag, mei 20, 2006

26 MEI ? STILLE OPTOCHT

Lijnrecht tegen Racisme

Werknemerscomité tegen racisme van personeelsleden
bij de VVM ? De Lijn

26 MEI - STILLE OPTOCHT

IN ANTWERPEN

BROUWERSVLIET - 14.00 u.

O p vrijdag 26 mei vindt er onder het motto ?het verdriet van A? een stille optocht plaats in Antwerpen ter nagedachtenis aan Mohamed Bouazza en de slachtoffers van de brutale en racistische aanslag van afgelopen donderdag : Luna Drowart - Oulemata Niangadou en Songül Koç.

Deze optocht is tegelijkertijd een sereen protest tegen alle vormen van geweld in de maatschappij en een pleidooi voor een verdraagzaame stad.

LIJNRECHT TEGEN RACISME steunt dit initiatief, net zoals vele andere organisaties van de verschillende gemeenschappen, middenveld ? en middenstandsverenigingen.

De gruwel en de verontwaardiging van vandaag moet ons morgen verder laten denken aan wat we vanuit onze eigen positie kunnen bijdragen.

Want zoals de oma van Luna het tijdens de afscheidsviering heeft verwoord : ?Er is een ideologie die dit soort gruwel toelaat?.

We roepen dan ook al onze collega?s op om deel te nemen aan deze stille optocht die op 26 mei om 14.00 u. start aan de Brouwersvliet in Antwerpen.

Op uitdrukkelijke vraag van de getroffen families zullen er in de optocht geen spandoeken, vlaggen, borden met slogans meegedragen worden.

We willen vragen aan onze collega?s die mee opstappen om in wit hemd te komen met de passanten van De Lijn of eventueel in witte polo van De Lijn, zodat we op deze manier onze verontwaardiging en sollidariteit kunnen uitdrukken.

Namens Lijnrecht tegen Racisme

Herman Van Puymbroeck Dirk Bonte Marc Van den Bergh

dienstnr. 2660 - Hoboken dienstnr. 3575 - Garage dienstnr. 15668 - PAL


link | gepost door LIJNRECHT op 20.5.06 |


0 Commentaar:

Wil je eenEen reactie posten?

powered by Blogger | design door mela

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.com