<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d10286707\x26blogName\x3d++Lijnrecht+Tegen+Racisme\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lijnrecht-tegen-racisme.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_BE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lijnrecht-tegen-racisme.blogspot.com/\x26vt\x3d6215702961026558442', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Werknemerscomité tegen racisme van de personeelsleden bij de VVM / De Lijn Antwerpen

donderdag, juni 22, 2006

NIEUWSBRIEF nr5 Juni 2006

Voorwoord:  “DIT NOOIT MEER” 

De stille mars van 26 mei in Antwerpen is uitgegroeid tot een massaal “neen” tegen elke vorm van racisme. De oma van de vermoorde kleuter Luna, verwoordde het als volgt: ”Er is een ideologie die dit soort gruwel toelaat”.

Samen met haar en alle anderen zeggen wij vandaag: “DIT NOOIT MEER”.

Twintigduizend mensen hebben op die uitgeregende dag duidelijk een signaal gegeven voor een verdraagzame, warme en multiculturele samenleving, met respect voor iedereen. Het signaal dat racisme en onverdraagzaamheid niet kunnen.

Als antiracistische organisatie zetten wij dan ook op de werkvloer die waarden voorop.

De diversiteit is ook bij ons, chauffeurs, de realiteit. Laten we daarom samen werken en  samen praten. Maar multicultureel communiceren is een verhaal dat nooit af is. Het is eigenlijk een zaak om de diversiteit in ons bedrijf een centrale plaats te geven.

Het vergt betrokkenheid en actieve deelname van zowel de werkgever als de werknemers.

Namens Lijnrecht tegen Racisme
Herman Van Puymbroeck
Coördinator


link | gepost door LIJNRECHT op 22.6.06 |


0 Commentaar:

Wil je eenEen reactie posten?

powered by Blogger | design door mela

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.com